Travel With Style| Tenerife, Londra și Barcelona, Printre Destinațiile Pe Care Turiștii Le Preferă În Luna Noiembrie

IMG_20181022_212003

Vremea se răcește în Europa în luna noiembrie, în mod cu totul nesurprinzător, dar exită încă o mulțime de locuri de văzut și de preferă orașele mari și faimoase ar trebui să se concentreze pe țările sudice.
In luna noiembrie, numărul de turiști începe să scadă și se pot vizita multe regiuni europene cu un buget mai redus decât în perioada de vară.

Unde Faci Plajă

Tenerife, Insulele Canare – Temperatura medie este de 24 de grade Celsius, media cea mai joasă, în noiembrie, fiind de 18 grade Celsius, iar precipitațiile se anunță scăzute. În Noiembrie, aproape peste tot în Europa este prea frig să stai la plajă, iar asta se va întâmpla până în luna aprilie. Vestea bună este că Tenerife face parte, tehnic, din Spania, iar transportul cu avionul nu costă mult, în mod similar și insulelor din vecinătate. Agențiile de turism recomandă, mai ales, stațiunile din sud-vestul Tenerife, in jurul orașului Los Cristianos, unde există o ofertă mai bogată de hoteluri și apartamente de închiriat.

 

Ce Mi Poți Vizita

Roma/Italia – Temperatura medie este de 17 grade Celsius, cea mai joasă medie fiind de 8 grade Celsius, iar în unele zile plouă. Noiembrie constituie debutul sezonului ieftin in capitala italiană, dar rămâne la fel de popular. Roma este o destinație grozavă chiar și în lunile reci, pentru că sunt foarte multe obiective turistice de vizitat, atât în exterior, cât și în interior – de exemplu, Muzeul Vaticanului. Dacă te afli pentru prima dată în Italia, probabil vei vrea să mergi spre nord, să vizitezi Florența și Veneția. Dar, poți alege și Sorrento, mai la sud de Napoli, o regiune mai caldă și un bun punct de plecare pentru o excursie pe coasta amalfitană și Capri.

IMG_20181022_211336

 

Paris/Franta – Temperatura medie este de 11 grade Celsius, minima medie înregistrată fiind de 6 grade Celsius. In mod similar, Romei și Londrei, Parisul are foarte multe locuri de vizitat, indiferent de ce lună alegi. Din fericire, vremea este călduță și ploile sunt mai rare. Numărul de turiști este mai scăzut, de aceea, te poți bucura de atracțiile turistice în voie. Dacă te îmbraci potrivit, poți face un tur cu autobuzul turistic , pentru a vedea cele mai faimoase clădiri ale orașului.

 

 

Londra/Marea Britanie – Temperatura medie este la fel de scăzută, 11 grade Celsius, cu minima medie de 5 grade Celsius. vestea bună este că, atunci când plouă, nu plouă prea tare, iar câteodată nu ai nevoie nici de umbrelă. Dar, desigur, este frig, deci ia-ți haine mai groase. Multe dintre atracțiile turistice ale Londrei sunt in interior, așa că vremea rece nu ar trebui să te deranjeze. Și vei găsi atracții celebre ca muzee cu acces gratuit și catedrale faimoase unde te poți adăposti în caz de nevoie.

 

 

Barcelona/Spania – Temperaturi plăcute, cu medii de 17 grade Celsius și minima de 8 grade Celsius. situat la Mediterană, orașul este mai cald decât Madridul în lunile de toamnă – iarnă. De altfel, este de preferat să vizitezi orașul în această lună, pentru că vara este foarte aglomerat. Principalele atracții aici sunt de ordin arhitectonic și poți alege un tur cu autobuzul, inclus în Barcelona Pass, similar Parisului și Londrei. Dacă te afli pentru prima dată în Spania, după câteva zile petrecute în Barcelona, te poți îndrepta spre orașul Madrid. Orașele sunt foarte diferite, dar ambele sunt excelente destinații turistice, cu mâncare bună și viață de noapte intensă.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s