Fashion Tips and Advices | Porți Cizme Lungi Peste Genunchi?

Cizmele lungisunt considerate a fi un simbol al feminității absolute, al eleganței și al senzualității. Pe lângă faptul că, sunt extrem de confortabile, fiind idealepentru anotimpul rece, întruct oferă un plus de căldură, acestea pot fiintegrate cu succes în diferite outfituri

Cu toate că se potrivesc mai multor stiluri vestimentare, majoritatea femeilor comit greșeli, în purtarea și accesorizarea acestor articole de încălțăminte, ducând întreaga apariție într-o zonă vulgară.

Mai jos găsești 4 sfaturi, utile, despre cum să porți corect cizmele lungi peste genunchi:

Evită Să Porți Fuste Și Rochii Extrem De Scurte

Atunci când alegi o pereche de cizme lungi, peste genunchi, ar trebui să ai grijă cu ce alte piese vestimentare le combini, pentru a nu duce întregul outfit într-o zonă vulgară. Fustele și rochiile extrem de scurte, care lasă la vedere o parte din lungimea picioarelor nu sunt recomandate, întrucât acestea sunt considerate a fi destul de provocatoare, iar purtate în combinații cu cizmele lungi cu tot accentuează și mai mult această idee. Din acest motiv, ar trebui să optezi pentru fuste, sau rochii, de lungime medie, sau până la jumătatea gambei, pentru că îți vor armoniza întreaga ținută, vor conferi o alură elegantă și grațioasă, iar tu te vei simți mult mai sigură pe tine.

Dacă îți plăceau cizmele lungi, însă, te fereai să le porți, deoarece nu știai cu ce să le combini, pentru a nu da greș, urmând acest sfat, poți să creezi look-uri feminine, ieșite din tipare, dar care să nu cadă într-o extremă nefavorabilă ție.

Ai Grijă La Texturile Și Materialele Pe Care Le Porți

Cizmele lungi, și, mai ales, cele cu toc, sunt privite ca o dovadă, în plus, de feminitate și senzualitate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să acorzi o mai mare atenție, în alegerea texturilor și materialelor articolelor vestimentare, cu care alegi să le porți. Spre exemplu, o pereche de cizme înalte cu toc din catifea, sau piele întoarsă, nu se potrivesc nici din punct de vedere stilistic, nici din punct de vedere estetic cu o fustă din piele, sau din latex. Mai mult decât atât, aceste combinații nu sunt potrivite, nici măcar, pentru seară, pentru că sunt considerate a fi mult prea indecente, vulgare.

Nu Le Purta În Combinație Cu Haine Mulate, Mult Prea Decoltate, Sau Imprimeuri Puternice

Tot din acest motiv, ar trebui să eviți și hainele prea mulate și nu ar trebui, să lași la vedere un decolteu generos, mult prea proeminent. Ideal ar fi să creezi o proporție, un echilibru, astfel încât, să scoți în evidență eleganța cizmelor, într-un mod, în care să-ți avantajeze silueta și să îți pună în evidență personalitatea și trăsăturile.

Un alt lucru, de evitat, atunci, când porți astfel de încălțări, este opțiunea pentru print-urile mult prea puternice, sau extravagante. Acestea, pot sublinia, un look indecent, iar acest lucru nu este unul dezirabil, mai ales atunci cât ai o anumită poziție socială, caracterizată de eleganță.

Și Fetele Mici De Înălțime Pot Purta Cizme Peste Genunchi

Dacă, până acum admirai fetele înalte, care purtau cizme peste genunchi, gândindu-te că acest tip de încălțăminte nu te avantajează, este momentul să-ți schimbi această putere, întrucât și minionele pot purta, cu la fel de mult succes, aceste cizme, dacă au grijă la modul în care le combină și accesorizează. Îndă, ideal ar fi, să încerci o variantă cu toc, pentru a îți alungi silueta. De asemenea, poți opta pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă, pentru a crea un efect de alungire, adăugând câțiva centimetri ca prin minune.

Acestea sunt câteva tips-uri pentru purtarea, în mod corect, a cizmelor lungi, peste genunchi. Tu le-ai adoptat până acum?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s