Born 2B Famous| Melania Trump S-a Săturat Ca Lumea Să îi Critice Alegerile Vestimentare
MelaniaTrump S-a Săturat Ca Lumea Să îi Critice Alegerile

Stilul Melaniei Trump a fost analizat, și, totodată, foarte criticat, încă din momentul în care ea a devenit Prima Doamnă a Americii. Și, de cele mai multe ori, criticile au fost cu adevărat justificate.

Melania Trump, cea care a purtat o jachetă cu un mesaj controversat, considerat de multi ofensator, în timpul unei călătorii în Texas, cea care a purtat pantofi stilleto atunci când a plantat copaci și atunci când a mers să viziteze zonele afectate de inundații, se simte ,,hărțuită” și ,,o victimă”, din cauza modului în care toată lumea îi critică ținutele vestimentare.

Nici bine nu se termină un val de critici la adresa ei, că apare o nouă furtună de controvese și critici. De data aceasta, au fost luate în colimator, ținutele purtate de către Prima Doamnă a Americii, în vizita sa oficială, din Africa. Soția Președintelui Trump, a fost aspru criticată, pentru faptul că, a ales să poarte o pălările în stil colonial, în timpul unui safari, prin Parcul Național Nairobi, din Kenya. Internauții nu au ratat ocazia, de a se distra, pe seama Melaniei Trump, comparând ținuta purtată de aceasta cu celebrul costum alb al regelui pop Michael Jackson, din clipul Smooth Criminal, din anul 1988, dar și cu ținuta colonelului nazist, din filmul ,,Indiana Jones Raiders of the lost ark”.

În timp ce acorda interviuri mass mediei din Egipt, Melania Trump a vorbit și despre reacțiile pe care le au oamenii, cu privire la ceea ce poartă. ,,Vreau să vorbesc despre călătoria mea, și nu despre ceea ce port. Îmi doresc ca oamenii să se concentreze mai mult pe ceea ce fac și nu pe ceea ce port”, a declarat Prima Doamnă, citată de către CNN.

Potrivit unei surse, citate de către HollywoodLife, soția Președintelui Donald Trump, ,,este revoltată de faptul că lumea este preocupată de alegerile ei vestimentare. Melania s-a săturat, ca lumea să se concentreze constant, pe ceea ce poartă și să îi critice, chiar și ultimul detaliu. Simte că, nicio altă Primă Doamnă, nu a avut parte de acest tratament, în ceea ce privește ținutele și se simte o victimă, și, uneori, hărțuită”.

Conform aceleiași surse, Melania Trump, se compară, cu modu, în care lumea și presa reacționa, în ceea ce o privește pe Michelle Obama. ,,Michelle Obama nu a fost, niciodată, sub un astfel de microscop, atunci, când a fost vorba de alegerile în materie de modă. In ceea ce o privește pe Melania, ceea ce a purtat în Kenya, este doar o pălărie, și lumea ar trebui să depășească momentul. Melania încearcă, din răsputeri, să stea departe de valul de negativitate care o înconjoară, însă s-a săturat. Știe că totul se întâmplă din cauza faptului că este soția lui Donald Trump”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s