Celebrities| Jessica Chastin Se Alătură Celebrităților Care Au Recurs La O Mamă Purtătoare Pentru A Avea Un Copil

Jessica Chastain Se Alătură Celebrităților Care Au Apelat La O Mama Purtătoare Pentru A Avea Un Copil

Actrița Jessica Chastain și soțul său, omul de afaceri italian Gian Luca Passi de Preposulo, se numără printre cele mai recente celecrități, care au recurs la o ,,mamă purtătoare”, pentru a avea un copil.

Interpreta filmului Interstellar, în vârstă de 41 de ani, este foarte rezervată, în privința vieții sale private, încercând să o țină cât mai departe de camerele mass-media. De fapt, aceasta, nici măcar nu a anunțat, public, nașterea fetiței sale. Însă, mai devreme sau mai târziu, tot s-ar fi aflat.

Jessica Chastain 

Săptămâna trecută, Jessica Chastain, a fost fotografiată, în timp ce făcea o vizită cu micuța, la un cabinet de pediatrie, din Upper East Side, în Manhattan.

Portarul american de știri Page Sixx, a publicat imaginile și a anunțat, faptul că fetița s-a născut cu ajutorul unei mame purtătoare. Aceeași publicație dezvăluia, faptul că, actrița a fost văzută la Boston, plimbând un cărucior, la turnarea celui mai recent film al său, Eve. Pe de altă parte, micuța Giulietta, și-a însoțit părinții la Paris, unde frumoasa actriță a fost invitată să dea startul Sărbătorilor de Crăciun, și să aprindă bradul și iluminațiile celebrelor Galerii Lafayette.

Potrivit publicației online E!News, Giulietta Chastain Passi, care este primul copil, pentru cei doi, s-a născut la 4 aprilie 2018, în Los Angeles..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s