Body & Mind|Test De Personalitate: Ce Vezi Prima Dată În Această Imagine Te Definește.

Este posibil să nu realizăm, dar lucruile de care suntem atrași, sau pe care le observăm mai întâi, pot spune o mulțime de lucruri depre personalitatea noastră.


Aruncă o privire atentă asupra ilustrației de mai spus și spune-ne: Ce ai văzut prima dată?

Acum, este timpul să afli ce spune alegerea ta despre tine!

Rădăcini

Dacă acesta este primul element, pe care l-ai văzut, înseamnă că ești întrovertită. Accepți criticile cu fruntea sus și le interpretezi constructiv. Mai mult decât atât, le privești ca pe niște sfaturi și nu îți poți imaginea viața fără disciplină. Pentru tine, morala și principiile sunt pe primul loc, iar aceste convingeri te ajută să fii un om care obține mereu ceea ce își dorește. Ești, totodată, o persoană greu de schimbat și încăpățânată.

Copaci

Ești extrovertită. Ești amabilă cu cei din jurul tău, dar nu permiți nimănui să ți se urce-n cap. Ai pretenții mari față de cei dragi, cărora le ești devotată și foarte loială. Pentru că cineva să îți câștige încrederea, trebuie să se străduiască din răsputeri. Ai ceva aparte, care îi atrage pe ceilalți.

Buze

Ești cală și să știi să depășești greutățile, pe care, de altfel, le eviți ori de câte ori poți face aceste lucru. Chiar dacă ești înțeleaptă , poți fi naivă și le poți acorda oamenilor din jur prea multă încredere. Cei din jur  te pot vedea slabă și neajutorată, dar nu ești așa. Bunătatea este punctul tău forte. c


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s