The Gossip, The Glitz and The Glamour: Motivul pentru care Meghan Markle Își Ține Mereu Mâna Pe Burtică Atunci Când Iese În Public

În primăvara acestui an, Meghan Markle Urmează să aducă pe lume primul ei copil. Ducesa de Sussex este în culmea fericirii, însă un gest a fost observat la ea. De fiecare dată când Meghan Markle iese în public, viitoarea mămică își ține mâna pe burtică.

Mulți au interpretat acest gest, ca fiind unul teatral, și că face asta în semn de laudă. Însă, specialiștii au intervenit, și au analizat gestul pe care Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, îl face, în mod repetat. ,,Instinctiv, femeile au dorința de a atinge bebelușul, fiindcă, în organism, se produce un hormon numit oxitacină”, a explicat un specialist în naștere sub hipnoză, potrivit publicației dailymail.co.uk. – ediția online. Părerile specialiștilor nu s-au oprit aici, pentru că un psiholog, a dezvăluit faptul că gestul, pe care Meghan Markle, îl face reprezintă afecțiunea pe care i-o arată copilului cel poartă în pântec. ,,Această atitudine indică un atașament față de copil. O femeie care își ține mâna pe burtă, arată că este atașată fizic și emoțional, față de făt”, a mărturisit psihologul, Mai mult, atingerea burticii, înseamnă și o mai bună dezvoltare a copilului. ,,Atingerea pântecului este bună pentru  a dezvoltarea bebelușului. Meghan probabil nu știe, însă ajută bebelușul să se dezvolte bine” spune un expert.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s