Grammy 2019: Michelle Obama, Invitat Surpriză Pe Scena Galei

Michelle Obama a avut o apariție surprinză pe scena galei Grammy Awards, duminică seara, la Los Angeles, unde fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a lăudat meritele pe care muzica le are în promovarea diversității, un subiect încă ,,fierbinte”, în Statele Unite și în cadrul industriei muzicale.

,,Muzica m-a ajutat, întotdeauna, să imi spun povestea. Și,știu că același lucru, se întâmplă pentru fiecare dintre cei care se află aici, în aceasta seară. Indiferent, dacă ne place să ascultăm country, rap sau rock, muzica ne ajută să împărtășim cu ceilalți demnitatea noastră și grijiile noastre, speranțele și bucurille noastre”, a declarat Michelle Obama, prezentă pe scenă, alături de Jennifer Lopez, Lady Gaga și Jada Pinkett Smith.

,,Muzica ne permite să ne auzim unii pe alții (…). Muzica ne arată că toate aceste lucruri sunt importante, fiecare poveste și fiecare voce, fiecare notă în cadrul fiecărui cântec”, a adăugat soția fostului Președinte American, Barack Obama.

De-a lungul timpului, organizatorii Galelor Grammy Awards, au fost acuzați, cu regularitate, că nu promovează suficient femeile și minoritățile, în palmaresurile acestor ceremonii. În mai 2018, președintele The Recording Academy, instituția care decernează Premiile Grammy, a declanșat controverse aprinse, după ce le-a îndemnat pe femeile din industria muzicală ,,să treacă la o viteză superioară”, dacă doresc să fie mai bine reprezentate, în listele cu artiști nominalizați și premiați. În urma scandalului, Neil Portnow, a anunțat, faptul că, își va păstra atribuțiile din cadrul The Recording Academy, la finalul mandatului său, care se va încheia în iulie 2019. sdpriority9 \l


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s