Fashion & Business: Victoria Beckham A Anunțat Că Nu Va Mai Folosi Piele Exotică În Colecțiile Sale

Victoria Beckham se alătură designerilor, care au anunțat, faptul că, nu vor mai folosi piele exotică și blănuri, în colecțiile lor, informează The Independent.

Compania, fostei membre a grupului muzical Spice Girls, a făcut, luni, o declarație, în care precizează, faptul că, linia de modă a vedetei, nu va mai conține creații din aceste materiale, reflectând dorințele clientelei.

,,De mai mult timp, compania noastră, a încercat să folosească produse obținute pe o cale cât mai etică, care aveau un impact mai mic asupra mediului”, a declarat un PR-al brand-lui Victoria Beckham, pentru WWD.

,,Suntem bucuroși, să confirmăm, faptul că, vom înceta să folosim piele exotică și blănuri, în toate colecțiile noastre viitoare, începând de la  principala noastră prezentare Pret-a-Porter, pentru Toamnă/Iarnă 2019, a mai adăugat PR-ul companiei.

In pofida faptului că, nu a folosit niciodată blanuri în creațiile sale, brand-ul menționat, a vândut genți și pantofi din piele de șarpe.

Decizia Victorie Beckham a fost lăudată de organizația PETA – People For The Ethical Treatment Of Animals.

Anunțul său vine la doar două luni, după ce Chanel a anunțat că nu va mai folosi piele exotică și blanuri în viitoare sale proiecte, înaintea unei prezentări, în luna decembrie.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s