The Gossip, The Glits and The Glamour |George Clooney: ,,Pur Și Simplu O Urmăresc Pe Meghan Markle Peste Tot Este Vânată Și Denigrată”.

Mass-media o hărțuiește pe Meghan Markle, la fel cum a făcut cu Prințesa Diana, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi, a declarat, marți, actorul George Clooney, relatează agenția de presă Reuters.

,,Pur și simplu o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată”, a declarat Clooney, pentru revista australiană WHO. ,,Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vănată și hărțuită la fel ca Prințesa Diana, istoria se repetă”, a mai adăugat Clooney.

La sfârșitul săptămânii trecute, în presă au apărut detalii despre o scrisoare intimă, pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei.

,,Nu vă pot spune cât de frustrant este, să văd făcută publică o scrisoare, din partea unei fiice către tatăl el, cred că este un lucru iresponsabil și sunt surprins de asta”, a declarat George Clooney.

Luna trecută, cinci prieteni apropiați ai lui Meghan Markle, au declarat pentru revista People, faptul că, Ducesa a fost victima unor ,,minciuni și neadevăruri” și a unei campanii de hărțuire și s-au declarat îngijorați că aceste lucruri i-ar putea afecta pe ea și pe bebeluș.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s