Beauty Notes| 5 Trend-Uri Importante De Beauty Pentru Sezonul Primăvară/Vară 2019

Lumea modei este mereu în tranziție și fiecare, sezon, sau prezentare de modă sub semnătura marilor designeri contemporani, ne întâmpina și ne surpindă cu noi, și coafura. Ultimele sezoane au fost unele cu adevărat excepționale în ceea ce privește trend-urile în materie de beauty și pentru că nu se ține cont de nicio regulă, acestea puteau fi mutate oricând, indiferent de sezon.

Noi femeile ne dorim să fim mereu în ton, cu cele mai noi tendințe, din lumea modei, fie că este vorba despre partea de beauty sau vestimentație, iar ideea de a avea libertatea de a experimenta prin culorile preferate, indiferent de sezon, este tot ceea ce ne-am dorit!

Trend-urile de beauty din sesonul primăvară/vară 2019 sunt unele colorate, vesele si se potrivesc oricui, atât femeilor care preferă un look mai natural, cât și celor care le place să experimenteze și să creeze look-uri surpinzătoare.

In acest sezon putem opta pentru produse pentru machiaj de ochi în culori îndrăznețe, pentru mult apreciatul ruj roșu sau pentru o manechiură extravagantă.

Iată care sunt cele mai importante trend-uri de beauty pentru sezonul primăvară/vară și alege-le pe care ți se potrivesc sau fii mai încrezătoare și ieși din zona ta de confort!

Atemporalul Ruj Roșu

Dintotdeauna și indiferent  de schimbările care au avut loc în lumea  modei, rujul roșu a fost și va rămâne cu siguranță un Statement pentru femeile din toată lumea! Optează pentru un look cât mai natural, acoperă subtil imperfecțiunile și aplică un ruj roșu îndrăzneț…arăți senzațional fără prea mult efort!

Sprâncene În Formă Naturală

Pentru că majoritatea modelelor își îndrăgesc sprâncenele în forma lor naturală, acum este momentul oportun să renunțăm și noi la pensatul excesiv și să ,,îmbrățișăm” forma noastră proprie. Mai mult decât atât, este recomandat să renunțăm la toate produsele cosmetice pentru acest proces și să acoperim numai acele mici goluri care ne deranjează vizibil.

Culoare, Culoare Și Culoare

Rujuri extravagante pentru buze și culori îndrăznețe pentru ochi! Nu îți fie teamă să experimentezi, să alegi culori îndrăznețte sau să creezi look-uri care par mult prea extravagante. In acest sezon se poartă culorile tari, galben aprins, albastru, mov, portocaliu, etc. culori îndrăznețte atât pentru piesele vestimentare, cât și la capitolul make-up.

Pile Luminoasă, Curată Și Naturală

Cu o îngrijire riguroasă putem avea parte de o piele impecabilă, luminoasă, curată și fără de cusur. În acest sezon, iluminatoarele sunt cele mai bune prietene ale noastre (păstrați și aplicați produsele cu acoperire mare și matifiere numai pentru zonele cu exces de sebum). Când optați pentru un astfel de look, utilizați produsele de make-up în nuanțe cât mai naturale, luminați arcadele ochilor, obrajii, vârful nasului si arcul de deasupra bazelor.

Manichiura La Nivel De Artă

Manichiura este cartea de vizită a femeilor, și în acest sezon, aceasta este ridicată la nivel de artă. Unghiile au fost mereu un subiect căruia nu i se acordă o importanță prea mare, însă acest lucru se schimbă major, odată, cu noul trend. Opțiuni bicolore în culori tari, aplicații și texturi diverse, modele tip negative space, etc., acum este momentul oportun să vă bucurați de manechiuri extraordinare și deloc monotone. f


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s