The Royal Family| Ce Spun Casele De Pariuri Despre Bebelușul Lui Harry Și Meghan?

Casele de pariuri britanice sunt în plină efervescență, datoritp importantului eveniment, care se apropie pentru casa regală britanică: nașterea primului copil al Prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle, relatează ziarul spaniol El Pais.

Bebelușul va deveni cel de-al șaptelea pe linia de succesiune la tron, altfel spus, cu șanse mici de a fi încoronat, vreodată. Va fi, însă, copilul unuia dintre cuplurile cele mai populare din lumea, care va fi prezent pe prima pagină și va face să se vândă multe publicații.

Întrebările pe care și le pun britanicii sunt trei, legate în principal de data la care va veni pe lume – la sfârșitul lunii aprilie, anticipează părinții – de numele și faptul dacă va fi fetiță sau băiat. Casele de pariuri nu se pun de acord în privința acestui  ultim aspect, deși, cele mai multe înclin spre faptul vă va fi fetiță.

In cazul acesta, toate casele de pariuri mizează pe numele Diana.

La casa de pariuri William Hill, una dintre cele mai populare din Marea Britanie, cota este de 10 la 1 în favoarea numelui Diana, în semn de omagiu adus regretatei prințese, mama  lui Harry. Totuși, semnalează ,,o mișcare recentă”, a apriurilor în favoarea numelui Victoria. La casa Betfair, se mizează însă pentru Alicia, numele care a răsunat cel mai mult când Kate Middleton a dat naștere celui de-al treiela său copil, care până la urmă a fost băiat și a primit numele Louis.

In cazul în care esre vorba despre un băiețel, numele pe care se mizează cel mai mult sunt Arthur, James sau Edward.

Printre alte curiozități legate de apropiata naștere a bebelușlui regal – în afară de nume și sex – figurează și locul în care acesta va veni pe lume, greutatea sa la naștere și care îi vor fi nașii. De asemenea, nu se pariază doar pe data nașterii, ci și pe ora exactă.

Aprilie este o lună în care au venit pe lume doi membri ai casei regale britanice: Regina Elisabeta a II-a, care s-a născut la 21 aprilie 1926 și Prințul Louis, care a venit pe lume la 23 aprilie.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s