Beauty Notes| Moduri Prin Care Poți Scăpa De Ridurile Din Jurul Ochilor

Orice femeie se confruntă cu apariția ridurilor și, deși acestea pot arăta cât de mult ai râs de-a lungul timpului, este posibil să-ți dorești să le diminuezi sau să le ascunzi mai bine, nu-i așa?

Ridurile sunt nelipsite din viața noastră, iar asta nu este un lucru rău. Practic, ridurile de expresie sunt o dovadă că am știut să ne bucurăm de fiecare moment și am trăit practic din plin. Așadar, nu ar trebui să te deranjeze, însă, totodată, știm că există momente în care ți-ai dori să scapi de ridurile din jurul ochilor.

Cel mai important este să înțelegi că ele nu vor dispărea complet cu ajutorul unei creme, ci pur și simplu le poți face mai puțin vizibile. Încearcă aceste moduri prin care poți obține o privire mai luminoasă, cu riduri mai puțin pronunțate.

Înțelege Cum Și De Ce Se Formează Aceste Riduri

Toate tipurile de riduri, inclusiv cele din zona ochilor, se formează din cauza înaintării în vârstă, mai exact a pierderii colagenului și a elastinei din piele. Astfel, singurul mod prin care poți fi afectată mai puțin de trecerea timpului este să nu îți miști mușchii faciali sau nu păștești în lumina soarelui. Desigur, poți facilita apariția timpurie a ridurilor prin adoptarea unor obiceiuri mai puțin bune, de exemplu fumatul.

Investește într-o cremă bună de ochi

Da, am menționat anterior ca o simplă cremă nu va face minuni, însă ai nevoie de un astfel de produs pentru a menține zona hidratată. Astfel, dacă ai ochii obosiți și cearcăne, un astfel de produs, te poate ajuta foarte mult. Fii atentă la îngredientele acestei creme și caută mereu produse cu retinoizi, antioxidanți sau peptide. Totodată, nu uita să folosești întotdeauna cremă cu SPF. Alte ingrediente perfecte care nu rănesc pielea din zona ochilor sau retinolul (folosit seara) și acidul hialuronic, care poate oferi efectul de umplere a ridurilor fine, oferind o bază mai bună pentru corector.

Ia În Calcul O Procedură Medicală

Nu există un mod prin care să scapi definitiv de riduri, deoarece acestea apar pe măsura trecerii timpului, însă poți elimini ridurile apărute, deja, cu ajutorul unui tratament cu laser sau diferite alte proceduri. Astfel, poți încerca și injecțiile cu soluții speciale sau Botox. Este important de știut că tratamentul cu laser nu este invaziv, în timp ce aceste injecții sunt.

Încearcă Un Truc Rapid

Dacă ești foarte obosită, ridurile se voe vedea mult mai bine, așadar un truc este să aplici o mască pentru ochi. Găsești o mulțime de variante, însă caută formule care conțin acid hialuronic sau ingrediente hidrante precum ulei de jojoba, de lavandă sau unt de shea. Înainte să te machiezi, nu uita să aplici și un primer potrivit și să tapotezi ușor pentru că produsul să se absoarbă perfect. q��


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s