Fashion Avenue | Victoria’s Secret Ajunge În România! Primul Magazin Va Fi Deschis Într-Un Mall Din Capital

Deschiderea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an și reprezintă o premieră pentru piața românească.

În magazinul Victoria’s Secret, din Băneasa Shopping City va fi comercializată întreaga gamă de produse a brandului. Retailer-ului american i s-a dedicat un spațiu de peste 500 mp, situat la parterul mall-ului.

,,Băneasa Shopping City și-a obișnuit clienții cu o experiență unică de shopping, găzduind cu predăcdere branduri internaționale de renume. Deschiderea magazinului Victorias Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium și exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînțeles, până la finalul 2019, ni se vor alătura și alte branduri internaționale în premieră în România”, a declarat Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shoppring City.

In ultima jumătate de an, 12 branduri locale internaționale s-au alăturat centrului comercial Băneasa Shopping City. Maison Christian Dior – singurul botique din România, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi – unul dintre cei mai mari retaileri de accesorii de călătorie din lume, O51 – brandul premium Optiblue, Bigstep, sunt o parte dintre noții chiriașii ai centrului comercial. f


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s