Believe In Yourself It’s Never Too Late | Fața Sau Corpul? Ce Îi Atrage Pe Bărbați Mai Mult La O Femeie?

O echipă de cercetători din Statele Unite ale Americii, condusă de către Carin Perilloux (Universitatea Southwestern) și Jaime Cloud (Universitatea Western Oregon), au realizat un studiu prin intermediul căruia au descoperit, faptul că, bărbații sunt atrași, mai degrabă, de o față frumoasă decât de un corp sexy.

Cei 250 de participanți au trebuit să aleagă dintr-un număr egal de trăsături faciale – ochii, nasul, părul, zâmbetul – și corporale  – înălțimea, musculatura, mărimea sânilor, mărimea pieptului, taliei și a coapselor – cu ajutorul cărora să realizeze partenerul de sex opus perfect pentru ei.

Ulterior, participanților li s-a cerut să noteze trăsăturile menționate mai sus cu punctaje de la 1 la 10, în funcție de preferințele personale. Însă, nu puteau oferi nota maximă – 10 –  tuturor trăsăturilor, deoarece există un anumit punctaj maxim bine delimitat și impus de cercetători. Astfel, aceștia au trebuit să prioritizeze trăsăturile pe care le preferau mai mult.

Singurul scenariu in care bărbații au preferat un cop sexy pentru partenera lor a fost cel în care acestora li s-a dat un număr redus de puncte de alocat încă de la început și au dat dovadă de mai puțină competivitate. In rest, fie că era vorba de o relație de scurtă durată, sau o simplă aventură, bărbații au preferat o față frumoasă în locul unui corp sexy.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s