Entertainment | Record De Vizualizări Pe Netflix.

Cel mai recent film cu Jennifer Aniston and Adam Sandler, comedia ,,Murder Mystery”,  a devenit lungmetrajul cu cel mai bun weekend de debut din istoria platformei Netflix, unde a fost vizualizat de aproape 31 de milioane de abonați în primele trei zile de la difuzare,  au dezvăluit, marți, reprezentanții acestei companii de streaming video, citați de către site-ul thewrap.com.

De vineri până duminică, filmul ,,Murder Mystery” a fost vizionar de aproximativ 13.38 de milioane de abonați ai Netflix din Statele Unite si Canada, alături de 17.5 milioane de abonați internationali, au anunțat reprezentanții Netflix pe contul de Twitter dedicat acestei acomedii, relatează agenția de presă Agerpres.

Grație acestui succes de public, pelicula cu Adam Sandler și Jennifer Aniston are șanse mară să doboare recordul de vizualizări în prima săptămână după lansare, stabilit în luna decembrie 2018, de către filmul ,,Bird Box”, cu Sandra Bullock, care a fost vizionat dde 45 de milioane de abonați în primele șapte zile de difuzare pe Netfix.

Reprezentanții companiei Netflix consideră, faptul că, o vizualizare loc cu adevărat pe această platformă, dacă utilizatorul a vizualizat cel puțin 70% din durata unei producții, inclusiv genericul de final. Întrucât ,,Murder Mystery” are o durată de 97 de minute, acest lucru înseamnă, faptul că, abonații Netflix au vizionat cel puțin 68 de minute din film.

In această comedie de acțiune, Adam Sandler joacă rolul unui polițist din New York, care, după 15 ani de căsnicie, își duce în sfârșit soția interpretată de către Jennifer Aniston, într-o vacanță de mult promisă în Europa. Când soția lui cunoaște un fermecător și foarte bogat bărbat britanic – interpretat de actorul Luke Evans – cei doi newyorkezi sunt invitați la o petrecere intimpă pe iahtul unui miliardar in vârstă și asistă la momentul în care acesta este asasinat. Apoi, înțelegând că le-a fost înscenată o crimă ei aleg să fugă și devin principalii suspecți.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s